» Δημοσιεύσεις
Στόχοι του Συνεδρίου Θεματικές ενότητες Υποβολή εργασιών Δημοσιεύσεις Tελικές ημερομηνίες Βραβείο φοιτ/κής εργασίας Τόπος & χρόνος διεξαγωγής Δήλωση συμμετοχής Επιτροπές Συνεδρίου Πρόγραμμα Συνεδρίου Νέα του Συνεδρίου Kοινωνικό πρόγραμμα Γραμματεία Συνεδρίου Διαμονή Ευχαριστίες - Χορηγοί Photo Gallery Επικοινωνία

 

Δημοσιεύσεις

 

Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου, από τις εισηγήσεις που θα παρουσιασθούν, θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες εκδόσεις :
1. Τα Πρακτικά του Συνεδρίου σε CD-ROM,
2. Ειδικό Τεύχος στο Επιστημονικό Περιοδικό της ΕΕΣΜ "International Journal of Applied Systemic Studies" (IJASS) [http://www.inderscience.com/ijass], με επιλεγμένες εργασίες που θα παρουσιασθούν στο Συνέδριο.
3. Ειδικό Τόμο με θέμα : Συστήματα Εκπαιδευτικής Πληροφορικής. Τον τόμο αυτό θα χρηματοδοτήσει η Εταιρεία Παιδείας και Πολιτισμού "Ιωάννης Παυλάκης".

Για τις παραπάνω εκδόσεις οι εργασίες πρέπει υποχρεωτικώς να υποβληθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του περιοδικού IJASS για single column in MS-Word XP format (http://www.inderscience.com/mapper.php?id=64). Θα ακολουθηθεί αυστηρά καθορισμένη διαδικασία κρίσης για όλες τις εκδόσεις με το σύστημα των ανωνύμων κριτών.

 

Κεντρικό Γραφείο : Τ.Θ 20027 , 118 10 Αθήνα
http://www.hsss.gr - email : info@hsss.gr
Tel : +2104142145

 

2007©HSSS. All Rights Reserved.