»
Στόχοι του Συνεδρίου Θεματικές ενότητες Υποβολή εργασιών Δημοσιεύσεις Tελικές ημερομηνίες Βραβείο φοιτ/κής εργασίας Τόπος & χρόνος διεξαγωγής Δήλωση συμμετοχής Επιτροπές Συνεδρίου Πρόγραμμα Συνεδρίου Νέα του Συνεδρίου Kοινωνικό πρόγραμμα Γραμματεία Συνεδρίου Διαμονή Ευχαριστίες - Χορηγοί Photo Gallery Επικοινωνία

 

Μήνυμα των Υπευθύνων του 4ου Εθνικού Συνεδρίου
της
Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών
(ΕΕΣΜ)

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,


Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) έχουν την τιμή να σας καλωσορίσουν στο 4ο Εθνικό της Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 29-31 Μαΐου 2008.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΣΜ. Κατά τη διάρκεια του 4ο Εθνικού Συνεδρίου της θα μοιράσει στους σύνεδρους εγχειρίδιο που θα περιέχει το Πρόγραμμα του Συνεδρίου και τις Περιλήψεις των Εργασιών που θα παρουσιασθούν αυτοτελώς στο Συνέδριο με θέμα:

Συστήματα Διαχείρισης Πληροφοριών και Καινοτομιών

Το Συνέδριο αυτό θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Δουρούτη, 45110  Ιωάννινα. Οι σύνεδροι μπορούν, κατά τις ημέρες του Συνεδρίου, να χρησιμοποιήσουν το parking του Πανεπιστημίου.

Οι εργασίες που θα παρουσιασθούν θα αφορούν τα γνωστικά αντικείμενα των θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου, τα οποία υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Ευελπιστούμε ότι η εν λόγω επιστημονική συνεισφορά μας θα συμβάλλει ποικιλόμορφα στην πρόοδο της Συστημικής Επιστήμης και των εφαρμογών της τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) σε συνεργασία με τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου και μετά από κρίση των εργασιών, με το σύστημα των ανωνύμων κριτών, θα προβεί στην έκδοση Πρακτικών σε CD-ROM και στην έκδοση Ειδικού Τόμου με θέμα : Συστήματα Εκπαιδευτικής Πληροφορικής. Επιπροσθέτως, επιλεγμένες εργασίες, μετά από νέα κρίση με το σύστημα των ανωνύμων κριτών, θα καλύψουν δύο ειδικές εκδόσεις του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού, το οποίο υποστηρίζεται από την ΕΕΣΜ :

Journal of Applied Systemic Studies (IJASS)

Πιστεύουμε ότι η επίσκεψή σας στα Ιωάννινα θα είναι εποικοδομητική μέσω των παρουσιάσεων στις διάφορες συνεδρίες, των προσωπικών επικοινωνιών μεταξύ των συνέδρων αλλά και μέσω του κοινωνικού προγράμματος που προετοιμάσαμε.

Σας καλωσορίζουμε στα Ιωάννινα με τα καλύτερα συναισθήματα και τις ευχές μας.

 

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και
της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ),

Ο Πρύτανης του Παν. Ιωαννίνων
Καθηγητής κ. Ιωάννης Γεροθανάσης

Ο Πρόεδρος της ΕΕΣΜ
Καθηγητής κ. Νικήτας Ασημακόπουλος

          
Η  Πρόεδρος του Συνεδρίου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Τζένη Παγγέ - Λέκκα
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων & ΕΕΣΜ

 

Κεντρικό Γραφείο : Τ.Θ 20027 , 118 10 Αθήνα
http://www.hsss.gr - email : info@hsss.gr
Tel : +2104142145

 

2007©HSSS. All Rights Reserved.